Euro blijft aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten werd de euro even teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3674 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,776%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs moet weer buigen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1257 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro blijft aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten werd de euro even teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3674 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,776%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs moet weer buigen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1257 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.