Euro valt terug onder 1,3675 dollar

Op de valutamarkten boekte de euro opnieuw verlies, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3668 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van eergisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,98%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs stuikt in elkaar

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 95,45 dollar betaald of 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,3675 dollar Op de valutamarkten boekte de euro opnieuw verlies, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3668 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van eergisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,98%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs stuikt in elkaar Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 95,45 dollar betaald of 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.