Euro stoot door kaap van 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer fors terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3667 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,862%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer terug naar af, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of fracties van een procent dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door kaap van 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer fors terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3667 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,862%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer terug naar af, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1225 dollar betaald, of bijna 2% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of fracties van een procent dan de slotkoers van woensdagavond.