Euro stoot door boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen houden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3621 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,606%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs moet eveneens wijken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna 1% minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,36 dollar Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen houden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3621 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,606%, of zowat driekwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs iets lager, olieprijs moet eveneens wijken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of bijna 1% minder dan de slotkoers van woensdagavond.