Euro stoot door boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of een anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer naar omhoog, olieprijs moet weer inbinden

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot door boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of een anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer naar omhoog, olieprijs moet weer inbinden Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.