Euro valt terug onder 1,34 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3391 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets minder dan 2,714%, of een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer goedkoper, olieprijs moet eveneens inbinden

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of zowat 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug onder 1,34 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3391 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets minder dan 2,714%, of een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer goedkoper, olieprijs moet eveneens inbinden Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of zowat 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.