Euro houd stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3323 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets minder dan 2,735%, of een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs zakt door de vloer, olie beperkt de schade

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1330 dollar betaald, of zowat 40 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houd stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3323 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets minder dan 2,735%, of een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs zakt door de vloer, olie beperkt de schade Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1330 dollar betaald, of zowat 40 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.