Euro botst houdt stand boven 1,3250 dollar

Op de valutamarkten ging de euro wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3255 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,71%, of iets minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud weer duurder, olie houdt zich gedeisd

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, wat ruim 10 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro botst houdt stand boven 1,3250 dollar Op de valutamarkten ging de euro wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3255 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,71%, of iets minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud weer duurder, olie houdt zich gedeisd Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, wat ruim 10 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.