Euro houdt stand boven 1,3250 dollar

Op de valutamarkten ging de euro licht onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3268 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,585%, of zowat een procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,3250 dollar Op de valutamarkten ging de euro licht onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3268 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,585%, of zowat een procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.