Euro stoot verder door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3333 dollar betaald, of fracties van een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,23%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 10 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3333 dollar betaald, of fracties van een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,23%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 10 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 96 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.