Euro stoot door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3316 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,20%, of bijna procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1380 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 95 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door boven 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3316 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,20%, of bijna procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud en olie lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1380 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 95 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.