Euro stoot door richting 1,31 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3083 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,137%, of fractioneel meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1400 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,50 dollar betaald of iets minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot door richting 1,31 dollar Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3083 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,137%, of fractioneel meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1400 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,50 dollar betaald of iets minder dan de slotkoers van dinsdagavond.