Euro stoot verder door boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich opnieuw manifesteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2938 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,124%, of een half procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud hoger, olie lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 15 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,29 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich opnieuw manifesteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2938 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,124%, of een half procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud hoger, olie lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 15 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.