Euro kan niet standhouden boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2858 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,062%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud lager, olie eveneens lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro kan niet standhouden boven 1,29 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2858 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,062%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud lager, olie eveneens lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.