Euro kan geen doorbraak boven 1,29 dollar afdwingen

Op de valutamarkten bewoog de euro per saldo weinig of niet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2882 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,865%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud lager, olie hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 95 dollar betaald of zowat driekwart meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro kan geen doorbraak boven 1,29 dollar afdwingen Op de valutamarkten bewoog de euro per saldo weinig of niet, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2882 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,865%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud lager, olie hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 10 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 95 dollar betaald of zowat driekwart meer dan de slotkoers van donderdagavond.