Euro probeert aan te klampen boven 1,28 dollar

Op de valutamarkten gedroeg de euro zich weer erg wispelturig, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2804 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of ruim een half procent onder het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1600 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte stijging ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro probeert aan te klampen boven 1,28 dollar Op de valutamarkten gedroeg de euro zich weer erg wispelturig, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2804 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,84%, of ruim een half procent onder het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1600 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte stijging ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.