Euro valt terug onder1,29 dollar

Op de valutamarkten stond de koers van de euro weer stevig onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2854 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,918%, of zowat een kwart procent onder het slotniveau van vrijdag.

Goud goedkoper, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond weer minder dan 1600 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte daling ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of bijna een vol procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug onder1,29 dollar Op de valutamarkten stond de koers van de euro weer stevig onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2854 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,918%, of zowat een kwart procent onder het slotniveau van vrijdag. Goud goedkoper, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond weer minder dan 1600 dollar betaald, wat neerkomt op een lichte daling ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of bijna een vol procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.