Euro valt terug richting 1,295 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro het gewicht van de Cyprus-crisis te dragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2956 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,956%, of zowat 2% onder het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1604 dollar betaald, wat neerkomt op een stijging met meer dan 10 dollar ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 94 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug richting 1,295 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro het gewicht van de Cyprus-crisis te dragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2956 dollar betaald, of zowat een vol procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,956%, of zowat 2% onder het slotniveau van vrijdag. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1604 dollar betaald, wat neerkomt op een stijging met meer dan 10 dollar ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 94 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.