Euro stijgt door boven niveau van 1,35 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder stoom, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3567 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud duurder, olieprijs blijft stijgen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1677 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 98 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stijgt door boven niveau van 1,35 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder stoom, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3567 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,01%, of ruim één procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud duurder, olieprijs blijft stijgen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1677 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 98 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.