Euro valt terug onder 1,30 dollar

Op de valutamarkten beleefde de euro een moeilijke dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2985 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,764%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maadag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1711,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of bijna een halve dollar minder dan de slotkoers op maandagavond.

Euro valt terug onder 1,30 dollarOp de valutamarkten beleefde de euro een moeilijke dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2985 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,764%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maadag. Goud en olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1711,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of bijna een halve dollar minder dan de slotkoers op maandagavond.