Euro tikt aan bij kaap van 1,31 dollar

Op de valutamarkten beleefde de euro nog maar eens een goede dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3098 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud herpakt zich, olie weer iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1725 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro tikt aan bij kaap van 1,31 dollar Op de valutamarkten beleefde de euro nog maar eens een goede dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3098 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud herpakt zich, olie weer iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1725 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88,50 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.