Euro stoot door boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3673 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,80%, of ruim 2% procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs zet de beste beentjes voor

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds ook flink duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 98,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door boven 1,375 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3673 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,80%, of ruim 2% procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs fors hoger, olieprijs zet de beste beentjes voor Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds ook flink duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 98,50 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.