Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eveneens licht negatief, de MSCI Asia Pacific index moest ongeveer een half procent prijsgeven.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei 71,40 punten of 0,83% in het rood. De index werd afgevlagd op 8488,71 en moest zodoende de gisteren heroverde plaats boven 8500 opnieuw prijsgeven.

Anderzijds sloot de Topix 0,90% lager. De koers van de yen blijft maar stijgen ten opzichte van de euro en dat is uiteraard geen goed nieuws voor de Japanse exportgerichte bedrijven.

Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eveneens licht negatief, de MSCI Asia Pacific index moest ongeveer een half procent prijsgeven. Bij het slot van de handel stond de Nikkei 71,40 punten of 0,83% in het rood. De index werd afgevlagd op 8488,71 en moest zodoende de gisteren heroverde plaats boven 8500 opnieuw prijsgeven. Anderzijds sloot de Topix 0,90% lager. De koers van de yen blijft maar stijgen ten opzichte van de euro en dat is uiteraard geen goed nieuws voor de Japanse exportgerichte bedrijven.