Het volatiele ThromboGenics kreeg nogmaals klappen, zonder dat er uiteindelijk een reden beschikbaar was waarom dit aandeel zo zwak op koers lag.

Daar stond tegenover dat Solvay en in mindere mate Ageas stevige winsten lieten optekenen. Er sloten nogmaals meer aandelen in het rood dan in de plus.

Op de valutamarkten perste de euro er nogmaals een spurtje uit, hoewel de beweging met horten en stoten verliet. Ook de goudprijs kreeg een stevige duw in de rug, voor een troy ounce goud moest vanmiddag opnieuw meer dan 1400 dollar per troy ounce worden betaald.

Het volatiele ThromboGenics kreeg nogmaals klappen, zonder dat er uiteindelijk een reden beschikbaar was waarom dit aandeel zo zwak op koers lag. Daar stond tegenover dat Solvay en in mindere mate Ageas stevige winsten lieten optekenen. Er sloten nogmaals meer aandelen in het rood dan in de plus. Op de valutamarkten perste de euro er nogmaals een spurtje uit, hoewel de beweging met horten en stoten verliet. Ook de goudprijs kreeg een stevige duw in de rug, voor een troy ounce goud moest vanmiddag opnieuw meer dan 1400 dollar per troy ounce worden betaald.