BMY heeft last van het verlopen van patenten terwijl nieuwe medicijnen niet snel genoeg worden geregistreerd. Wij prefereren daarom andere namen in de sector als Pfizer, Merck, Novartis en Sanofi Aventis.

Die bedrijven hebben ook last van het verlopen van patenten, maar staan er beter voor op het gebied van medicijnintroducties en kunnen nog een behoorlijke slag maken op het gebied van kostenbesparingen.

BMY is een van de weinige bedrijven die niet hebben meegedaan aan fusies en overnames en hebben dus minder mogelijkheden om kosten te besparen en minder uitzicht op nieuwe medicijnregistraties.

BMY heeft last van het verlopen van patenten terwijl nieuwe medicijnen niet snel genoeg worden geregistreerd. Wij prefereren daarom andere namen in de sector als Pfizer, Merck, Novartis en Sanofi Aventis. Die bedrijven hebben ook last van het verlopen van patenten, maar staan er beter voor op het gebied van medicijnintroducties en kunnen nog een behoorlijke slag maken op het gebied van kostenbesparingen. BMY is een van de weinige bedrijven die niet hebben meegedaan aan fusies en overnames en hebben dus minder mogelijkheden om kosten te besparen en minder uitzicht op nieuwe medicijnregistraties.