Eind 2013 bedroeg de ratio Net Debt/EBITDA slechts 0,88 terwijl de intrestdekkingsratio op 15 stond waardoor de financiële gezondheid van de Amerikaanse groep zeer goed is.

Daarnaast heeft de groep een cashpositie van bijna 3 miljard dollar die toelaat om de investeringen in Azië verder te zetten om

zo te profiteren van de expansie van de middenklasse in die regio.

Voor beleggers die willen participeren aan het streven naar een hoger franchisepercentage en de daaraan verbonden verhoging van de rendabiliteit op lange termijn raadt Delaunay aan op te bouwen in de zone van 95 dollar.

Eind 2013 bedroeg de ratio Net Debt/EBITDA slechts 0,88 terwijl de intrestdekkingsratio op 15 stond waardoor de financiële gezondheid van de Amerikaanse groep zeer goed is. Daarnaast heeft de groep een cashpositie van bijna 3 miljard dollar die toelaat om de investeringen in Azië verder te zetten om zo te profiteren van de expansie van de middenklasse in die regio. Voor beleggers die willen participeren aan het streven naar een hoger franchisepercentage en de daaraan verbonden verhoging van de rendabiliteit op lange termijn raadt Delaunay aan op te bouwen in de zone van 95 dollar.