De situatie is echter tweeslachtig, als we JP Morgan Chase mogen geloven. De lage volatiliteit bewijst dat de financiële markten vervreemd zijn van de realiteit. JP Morgan's Quant Derivatives shop is van mening dat daar na afloop van de thans lopende optiemaand verandering in zal komen.

De huidige situatie is namelijk niet langer houdbaar, ze heeft alles te maken met het feit dat de centrale banken op grote schaal geld in het systeem gepompt hebben. Daardoor hebben de beleggers alleen maar oog voor het gedrag van de centrale banken, terwijl de realiteit compleet uit het oog wordt verloren.

De situatie is echter tweeslachtig, als we JP Morgan Chase mogen geloven. De lage volatiliteit bewijst dat de financiële markten vervreemd zijn van de realiteit. JP Morgan's Quant Derivatives shop is van mening dat daar na afloop van de thans lopende optiemaand verandering in zal komen. De huidige situatie is namelijk niet langer houdbaar, ze heeft alles te maken met het feit dat de centrale banken op grote schaal geld in het systeem gepompt hebben. Daardoor hebben de beleggers alleen maar oog voor het gedrag van de centrale banken, terwijl de realiteit compleet uit het oog wordt verloren.