Het onderliggend sentiment op de Amerikaanse beurzen blijft uitstekend, hoewel Siegel niet gelooft dat de index met 20 tot 30% zal stijgen zoals vorig jaar het geval was. Maar anderzijds is er ook niets wat in de richting van een forse correctie wijst, de lage rentevoeten blijven de Amerikaanse beurzen ondersteunen.

Dat blijkt volgens Siegel uit de price earnings ratio, de belangrijkste barometer die hij gebruikt om de waardering van de beurs te bepalen. Maar ook over de langere termijn blijft Siegel positief voor aandelen, ze vormen volgens hem de belangrijkste investering voor het opbouwen van een pensioen.

Het onderliggend sentiment op de Amerikaanse beurzen blijft uitstekend, hoewel Siegel niet gelooft dat de index met 20 tot 30% zal stijgen zoals vorig jaar het geval was. Maar anderzijds is er ook niets wat in de richting van een forse correctie wijst, de lage rentevoeten blijven de Amerikaanse beurzen ondersteunen. Dat blijkt volgens Siegel uit de price earnings ratio, de belangrijkste barometer die hij gebruikt om de waardering van de beurs te bepalen. Maar ook over de langere termijn blijft Siegel positief voor aandelen, ze vormen volgens hem de belangrijkste investering voor het opbouwen van een pensioen.