Die lage rente dreigt de veiling van Amerikaanse staatsobligaties volgende week te bemoeilijken. De Verenigde Staten willen dan voor 32 miljard dollar obligaties met looptijd van 3 jaar plaatsen, evenals voor 21 miljard dollar met looptijd van 10 jaar en 13 miljard dollar met looptijd van 30 jaar.

Suvrat Prakash, interest-rate strategist in New York voor BNP Paribas SA, is van mening dat de werkloosheidscijfers van vandaag vrijdag belangrijk gaan worden voor de evolutie van het obligatierendement.

Die lage rente dreigt de veiling van Amerikaanse staatsobligaties volgende week te bemoeilijken. De Verenigde Staten willen dan voor 32 miljard dollar obligaties met looptijd van 3 jaar plaatsen, evenals voor 21 miljard dollar met looptijd van 10 jaar en 13 miljard dollar met looptijd van 30 jaar. Suvrat Prakash, interest-rate strategist in New York voor BNP Paribas SA, is van mening dat de werkloosheidscijfers van vandaag vrijdag belangrijk gaan worden voor de evolutie van het obligatierendement.