Albert Edwards van Société Générale staat bekend als een pessimist en hij is dat ook gebleven. Edwards, bekend om zijn scherpe analyses, maakt zich zorgen over een feit waar tot dusver niemand anders bij heeft stilgestaan. Lage marges op de futures kunnen namelijk de voorbode van een correctie vormen.

Hij vreest dat hetzelfde aan het gebeuren is als in 2006, toen de pessimisten die waarschuwden voor onraad uitgelachen en weggehoond werden. Uit de evolutie van de marges op de futures kan afgeleid worden dat momenteel vrijwel niemand zich bewust is van gevaar. Het verleden bewijst dat op zo'n momenten de situatie het meest bedreigend is.

Albert Edwards van Société Générale staat bekend als een pessimist en hij is dat ook gebleven. Edwards, bekend om zijn scherpe analyses, maakt zich zorgen over een feit waar tot dusver niemand anders bij heeft stilgestaan. Lage marges op de futures kunnen namelijk de voorbode van een correctie vormen. Hij vreest dat hetzelfde aan het gebeuren is als in 2006, toen de pessimisten die waarschuwden voor onraad uitgelachen en weggehoond werden. Uit de evolutie van de marges op de futures kan afgeleid worden dat momenteel vrijwel niemand zich bewust is van gevaar. Het verleden bewijst dat op zo'n momenten de situatie het meest bedreigend is.