De Amerikaanse tewerkstellingscijfers zijn notoir volatiel en worden ook met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk herzien. Bovendien blijft de participatiegraad in de Amerikaanse economie dalen waardoor de daling van de werkloosheidsgraad waarschijnlijk een te rooskleurig beeld geeft. Bovendien blijft de inflatie bijzonder laag, wat de FED de mogelijkheid geeft van te wachten.

Van de Europese beurzen valt vandaag weinig nieuws te melden. De belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag, de verliezen bedragen telkens ongeveer een half procent. Eigenlijk zijn er geen uitschieters, noch in positieve en noch in negatieve zin.

De Amerikaanse tewerkstellingscijfers zijn notoir volatiel en worden ook met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk herzien. Bovendien blijft de participatiegraad in de Amerikaanse economie dalen waardoor de daling van de werkloosheidsgraad waarschijnlijk een te rooskleurig beeld geeft. Bovendien blijft de inflatie bijzonder laag, wat de FED de mogelijkheid geeft van te wachten. Van de Europese beurzen valt vandaag weinig nieuws te melden. De belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag, de verliezen bedragen telkens ongeveer een half procent. Eigenlijk zijn er geen uitschieters, noch in positieve en noch in negatieve zin.