Het IMF is voorstander om de banken rechtstreeks te ondersteunen, in plaats van via de omweg van de regeringen. De boodschap is gericht aan de ministers van Financiën die in Luxemburg vergaderen. Lagarde merkt op dat de spanning in de eurozone alleen maar is toegenomen.

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, waarbij de beleggers reageren op de downgrading door Moody's van de kredietrating van 15 grootbanken.

De belangrijkste indices moeten ongeveer 1% prijsgeven, de banken zelf noteren ook duidelijk lager.

Telenet schrapt contractduur abonnement voor bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 oktober

Telenet kondigt aan dat het de abonnementsduur zal schrappen voor zijn internet-, televisie-, vaste en mobiele telefonieproducten.

Vanaf 1 oktober zullen bestaande en nieuwe residentiële klanten, kleine bedrijven en zelfstandigen steeds hun abonnement kunnen opzeggen zonder opzegvergoeding. Telenet kijkt voortdurend naar verbeteringen in zijn aanbod.

Deze nieuwe maatregel gaat bovendien een stap verder dan de nieuwe telecomwet die in de Kamer zou worden goedgekeurd. De nieuwe telecomwet vraagt ondermeer aan de operatoren om de opzegvergoeding te beperken tot de eerste 6 maanden van het contract.

Telenet gaat verder dan wat de wet zal voorschrijven en geeft zijn klanten de vrijheid om zijn abonnement stop te zetten zonder opzegvergoeding. Deze nieuwe maatregel geldt voor de volgende Telenet-producten: internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en televisie.

Voor extra diensten zoals PRIME, Sporting Telenet en het TV-Pluspakket zal de klant nog een opzegvergoeding voor zijn abonnement moeten betalen, indien hij wenst op te zeggen. Voor deze diensten geldt vanaf 1 oktober een nieuwe maximale abonnementsduur van 6 maanden.

Het IMF is voorstander om de banken rechtstreeks te ondersteunen, in plaats van via de omweg van de regeringen. De boodschap is gericht aan de ministers van Financiën die in Luxemburg vergaderen. Lagarde merkt op dat de spanning in de eurozone alleen maar is toegenomen. De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, waarbij de beleggers reageren op de downgrading door Moody's van de kredietrating van 15 grootbanken. De belangrijkste indices moeten ongeveer 1% prijsgeven, de banken zelf noteren ook duidelijk lager. Telenet schrapt contractduur abonnement voor bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 oktober Telenet kondigt aan dat het de abonnementsduur zal schrappen voor zijn internet-, televisie-, vaste en mobiele telefonieproducten. Vanaf 1 oktober zullen bestaande en nieuwe residentiële klanten, kleine bedrijven en zelfstandigen steeds hun abonnement kunnen opzeggen zonder opzegvergoeding. Telenet kijkt voortdurend naar verbeteringen in zijn aanbod. Deze nieuwe maatregel gaat bovendien een stap verder dan de nieuwe telecomwet die in de Kamer zou worden goedgekeurd. De nieuwe telecomwet vraagt ondermeer aan de operatoren om de opzegvergoeding te beperken tot de eerste 6 maanden van het contract. Telenet gaat verder dan wat de wet zal voorschrijven en geeft zijn klanten de vrijheid om zijn abonnement stop te zetten zonder opzegvergoeding. Deze nieuwe maatregel geldt voor de volgende Telenet-producten: internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en televisie. Voor extra diensten zoals PRIME, Sporting Telenet en het TV-Pluspakket zal de klant nog een opzegvergoeding voor zijn abonnement moeten betalen, indien hij wenst op te zeggen. Voor deze diensten geldt vanaf 1 oktober een nieuwe maximale abonnementsduur van 6 maanden.