Vandaag is het niettemin nog een hartverwarmende dag voor de Brusselse beleggers, want verschillende interessante bedrijven komen verslag uitbrengen over de gang van zaken tijdens het meest recente kwartaal. Dat is met name het geval voor Ackermans & van Haren, CFE, Tessenderlo en EVS.

Europees gezien zijn de cijfers van BAM, Ahold, Grontmij, Antofagasta en SBM Offshore de moeite van het vermelden waard, morgen wordt de week afgesloten met de resultaten van Boskalis en Fugro.

In de Verenigde Staten zijn er vandaag nog de cijfers van Wal-Mart, maar mogen we ook die van Applied Materials, Dell, Viacom, Gap en Autodesk niet vergeten. Opnieuw komen een groot aantal Chinese bedrijven rapporteren.

Vandaag is het niettemin nog een hartverwarmende dag voor de Brusselse beleggers, want verschillende interessante bedrijven komen verslag uitbrengen over de gang van zaken tijdens het meest recente kwartaal. Dat is met name het geval voor Ackermans & van Haren, CFE, Tessenderlo en EVS. Europees gezien zijn de cijfers van BAM, Ahold, Grontmij, Antofagasta en SBM Offshore de moeite van het vermelden waard, morgen wordt de week afgesloten met de resultaten van Boskalis en Fugro. In de Verenigde Staten zijn er vandaag nog de cijfers van Wal-Mart, maar mogen we ook die van Applied Materials, Dell, Viacom, Gap en Autodesk niet vergeten. Opnieuw komen een groot aantal Chinese bedrijven rapporteren.