Tesla behoort tot het kransje "momentum" aandelen op de Amerikaanse beurs. Aandelen die heel wat beleggers aantrekken en die vaak van eigenaar wisselen.

De meeste beleggers houden het aandeel slechts voor een korte periode aan en als ze een mooie koerswinst gerealiseerd hebben, wordt er onverbiddellijk op de verkoopknop geduwd.

Het is niet de bedoeling van Van Herck om in zijn technische analyse een kort fundamenteel oordeel over de bouwer van elektrische wagens te vellen.

Maar wie de waarderingscijfers ziet, weet dat de verwachtingen hooggespannen zijn en de minste grote tegenvaller zal zwaar afgestraft worden. Het aandeel krijgt nochtans van hem een koopadvies.

Tesla behoort tot het kransje "momentum" aandelen op de Amerikaanse beurs. Aandelen die heel wat beleggers aantrekken en die vaak van eigenaar wisselen. De meeste beleggers houden het aandeel slechts voor een korte periode aan en als ze een mooie koerswinst gerealiseerd hebben, wordt er onverbiddellijk op de verkoopknop geduwd. Het is niet de bedoeling van Van Herck om in zijn technische analyse een kort fundamenteel oordeel over de bouwer van elektrische wagens te vellen. Maar wie de waarderingscijfers ziet, weet dat de verwachtingen hooggespannen zijn en de minste grote tegenvaller zal zwaar afgestraft worden. Het aandeel krijgt nochtans van hem een koopadvies.