Biderman heeft de volledige boekhouding van de NV United States of America gemaakt, waarbij de bezittingen ten opzichte van de schulden afgezet worden. Het land van Uncle Sam heeft in totaal voor 89.500 miljard dollar aan verplichtingen en daar staan slechts voor 82.000 miljard dollar aan activa tegenover.

Elk bedrijf dat zo'n balans zou voorleggen, zou door een handelsrechter failliet verklaard kunnen worden. Het Witte Huis leeft dus met een pistool tegen het hoofd en dat is niet bepaald een aangenaam idee om mee te leven. Het is nu bang afwachten tot het moment van de waarheid aanbreekt.

Biderman heeft de volledige boekhouding van de NV United States of America gemaakt, waarbij de bezittingen ten opzichte van de schulden afgezet worden. Het land van Uncle Sam heeft in totaal voor 89.500 miljard dollar aan verplichtingen en daar staan slechts voor 82.000 miljard dollar aan activa tegenover. Elk bedrijf dat zo'n balans zou voorleggen, zou door een handelsrechter failliet verklaard kunnen worden. Het Witte Huis leeft dus met een pistool tegen het hoofd en dat is niet bepaald een aangenaam idee om mee te leven. Het is nu bang afwachten tot het moment van de waarheid aanbreekt.