Uitgedrukt in constante wisselkoersverhoudingen daalde de omzet met 0,4%. De vergelijkbare omzet (dus zonder rekening te houden met overnames en desinvesteringen) gaf een daling met 4,3% te zien. De divisies Consumer Products en Active Cosmetics Divisions boven goed weerwerk aan de crisis.

Hetzelfde geldt voor The Body Shop. De hardste klappen vielen er in de afdeling Luxury Products Division. Het Frans bedrijf ziet signalen van een lichte verbetering in de loop van dit jaar. Voor het volledig boekjaar wordt daarom een iets hoger resultaat verwacht.

Uitgedrukt in constante wisselkoersverhoudingen daalde de omzet met 0,4%. De vergelijkbare omzet (dus zonder rekening te houden met overnames en desinvesteringen) gaf een daling met 4,3% te zien. De divisies Consumer Products en Active Cosmetics Divisions boven goed weerwerk aan de crisis. Hetzelfde geldt voor The Body Shop. De hardste klappen vielen er in de afdeling Luxury Products Division. Het Frans bedrijf ziet signalen van een lichte verbetering in de loop van dit jaar. Voor het volledig boekjaar wordt daarom een iets hoger resultaat verwacht.