Griekenland pretendeert dat de gevraagde hervormingen zijn doorgevoerd en dat de inwoners van het land de gevraagde besparingen zonder morren hebben aanvaard. Dat is echter de waarheid geweld aandoen, want in de praktijk moet er nog een lange weg afgelegd worden.

De troika vraagt van Griekenland nog een lijst van 153 punten die afgehandeld moeten worden en waar de Grieken maar niet in slagen om die uit te voeren. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het plaatje duidelijk: het is slechts een kwestie van tijd alvorens Griekenland weer in de problemenzone belandt.

Griekenland pretendeert dat de gevraagde hervormingen zijn doorgevoerd en dat de inwoners van het land de gevraagde besparingen zonder morren hebben aanvaard. Dat is echter de waarheid geweld aandoen, want in de praktijk moet er nog een lange weg afgelegd worden. De troika vraagt van Griekenland nog een lijst van 153 punten die afgehandeld moeten worden en waar de Grieken maar niet in slagen om die uit te voeren. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het plaatje duidelijk: het is slechts een kwestie van tijd alvorens Griekenland weer in de problemenzone belandt.