Die nettowinst kwam over de verslagperiode uit op 1,65 miljard euro, tegenover 1,62 miljard euro over dezelfde periode van vorig jaar. Daarmee bleef het bedrijf achter op de verwachtingen, want de consensus bij de analisten lag op een nettowinst van 1,75 miljard euro.

Telefonica realiseerde een omzet van 13,93 miljard euro, of een stijging met 1,70%. Daarmee deed het bedrijf het dan weer beter dan verwacht. De prognoses voor zowel de nettowinst als het dividend voor het volledige boekjaar bleven gehandhaafd.

Die nettowinst kwam over de verslagperiode uit op 1,65 miljard euro, tegenover 1,62 miljard euro over dezelfde periode van vorig jaar. Daarmee bleef het bedrijf achter op de verwachtingen, want de consensus bij de analisten lag op een nettowinst van 1,75 miljard euro. Telefonica realiseerde een omzet van 13,93 miljard euro, of een stijging met 1,70%. Daarmee deed het bedrijf het dan weer beter dan verwacht. De prognoses voor zowel de nettowinst als het dividend voor het volledige boekjaar bleven gehandhaafd.