In de eerste negen maanden van 2013 handhaafde Bekaert stabiele verkoopvolumes in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf realiseerde uiteindelijk een geconsolideerde omzet van 2,422 miljard euro en een gezamenlijke omzet van 3,142 miljard euro.

De sterke euro en een drastische waardevermindering van de Venezolaanse bolivar in het derde kwartaal van 2013 hebben geleid tot aanzienlijke ongunstige translatie-effecten op de omzet van Bekaert.

De cumulatieve impact in 2013 van wisselkoersschommelingen op de geconsolideerde omzet was, in vergelijking met de eerste negen maanden van 2012, voor -3,1% toe te schrijven aan Venezuela en voor de overige -1,8% aan de koersevolutie van andere munten.

In de eerste negen maanden van 2013 handhaafde Bekaert stabiele verkoopvolumes in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf realiseerde uiteindelijk een geconsolideerde omzet van 2,422 miljard euro en een gezamenlijke omzet van 3,142 miljard euro. De sterke euro en een drastische waardevermindering van de Venezolaanse bolivar in het derde kwartaal van 2013 hebben geleid tot aanzienlijke ongunstige translatie-effecten op de omzet van Bekaert. De cumulatieve impact in 2013 van wisselkoersschommelingen op de geconsolideerde omzet was, in vergelijking met de eerste negen maanden van 2012, voor -3,1% toe te schrijven aan Venezuela en voor de overige -1,8% aan de koersevolutie van andere munten.