De verwachtingen zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers hoog gespannen nadat de kwartaalcijfers al twee jaar meevallen.

In de afgelopen acht kwartalen kwamen de resultaten in de S&P 500 circa 7% hoger uit dan was verwacht. De omzetgroei van de bedrijven in de S&P 500 kan wel eens boven de 10% uitkomen, geholpen door de omzet buiten de VS en de relatief zwakke

Amerikaanse dollar.

De groei komt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog voor een belangrijk deel uit de industrie en moet in de komende jaren meer verschuiven naar de consument.

De verwachtingen zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers hoog gespannen nadat de kwartaalcijfers al twee jaar meevallen. In de afgelopen acht kwartalen kwamen de resultaten in de S&P 500 circa 7% hoger uit dan was verwacht. De omzetgroei van de bedrijven in de S&P 500 kan wel eens boven de 10% uitkomen, geholpen door de omzet buiten de VS en de relatief zwakke Amerikaanse dollar. De groei komt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog voor een belangrijk deel uit de industrie en moet in de komende jaren meer verschuiven naar de consument.