Dit is een stijging met 38% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2012 en 66% ten opzichte van het vierde kwartaal van 2012.

De kernkapitaalratio (ratio "core tier one" ofwel de solvabiliteitsratio die het eigen vermogen afzet tegen de risicogewogen activa) bereikte eind maart 2013 een niveau van 12,3% tegen 10,9% in het eerste kwartaal van 2012.

De waarderingsoefening leert Arnaud Delaunay dat ING een erg goedkoop aandeel is. De intrinsieke waarde wordt op 10,70 euro geschat: aan de huidige koersen betekent dit een onderwaardering van zo'n 53%.

De beurs kende bij aanvang van dit jaar jaar een opstoot van euforie en momenteel is er een periode van grote twijfel (vooral door de geleidelijke vermindering van de obligatie-aankopen door de Fed). Arnaud Delaunay profiteert van deze twijfel om te beleggen in ondergewaardeerde bedrijven.

Dit is een stijging met 38% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2012 en 66% ten opzichte van het vierde kwartaal van 2012. De kernkapitaalratio (ratio "core tier one" ofwel de solvabiliteitsratio die het eigen vermogen afzet tegen de risicogewogen activa) bereikte eind maart 2013 een niveau van 12,3% tegen 10,9% in het eerste kwartaal van 2012. De waarderingsoefening leert Arnaud Delaunay dat ING een erg goedkoop aandeel is. De intrinsieke waarde wordt op 10,70 euro geschat: aan de huidige koersen betekent dit een onderwaardering van zo'n 53%. De beurs kende bij aanvang van dit jaar jaar een opstoot van euforie en momenteel is er een periode van grote twijfel (vooral door de geleidelijke vermindering van de obligatie-aankopen door de Fed). Arnaud Delaunay profiteert van deze twijfel om te beleggen in ondergewaardeerde bedrijven.