Vooral de bedrijven gaven meer uit aan computers, servers en andere technologie. Bovendien gaf het bedrijf een guidance die de verwachtingen van de analisten ruimschoots overtrof.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren verdiende Dell over het kwartaal dat op 28 januari werd afgesproken 48 dollarcent, tegenover 17 dollarcent over dezelfde periode vorig jaar.

De consensusverwachting van de analisten lag slechts op een winst per aandeel van 36 dollarcent. De nettowinst bedroeg over het voorbije kwartaal 927 in plaats van 334 miljoen dollar.

Vooral de bedrijven gaven meer uit aan computers, servers en andere technologie. Bovendien gaf het bedrijf een guidance die de verwachtingen van de analisten ruimschoots overtrof. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren verdiende Dell over het kwartaal dat op 28 januari werd afgesproken 48 dollarcent, tegenover 17 dollarcent over dezelfde periode vorig jaar. De consensusverwachting van de analisten lag slechts op een winst per aandeel van 36 dollarcent. De nettowinst bedroeg over het voorbije kwartaal 927 in plaats van 334 miljoen dollar.