De consument heeft belangstelling voor mobiele apparatuur (smarphones, iPads) en bedrijven tonen meer bereidheid om te investeren in technologie. De banken lieten een gemengd beeld zien.

Goldman Sachs viel tegen en ook een paar consumentenbanken lieten matige cijfers zien. Deze week breekt het seizoen los met een reeks bedrijfscijfers in de VS. Morgen komt in Nederland KPN, een van de Top Picks van Theodoor Gilissen Bankiers, met de cijfers over het vierde kwartaal.

De koers van KPN begint de laatste dagen stevig aan te trekken, zo merkt de bank op. Het aandeel is met een dividendrendement van 6,9% aantrekkelijk gewaardeerd en hoewel de omzet in de afgelopen kwartalen wel wat tegenviel, heeft het concern de doelen voor de kasstroom altijd herhaald.

Het bedrijf heeft zelfs al aangegeven volgend jaar het dividend te willen verhogen van EUR 0,80 naar ten minste EUR 0,85 per aandeel.

De consument heeft belangstelling voor mobiele apparatuur (smarphones, iPads) en bedrijven tonen meer bereidheid om te investeren in technologie. De banken lieten een gemengd beeld zien. Goldman Sachs viel tegen en ook een paar consumentenbanken lieten matige cijfers zien. Deze week breekt het seizoen los met een reeks bedrijfscijfers in de VS. Morgen komt in Nederland KPN, een van de Top Picks van Theodoor Gilissen Bankiers, met de cijfers over het vierde kwartaal. De koers van KPN begint de laatste dagen stevig aan te trekken, zo merkt de bank op. Het aandeel is met een dividendrendement van 6,9% aantrekkelijk gewaardeerd en hoewel de omzet in de afgelopen kwartalen wel wat tegenviel, heeft het concern de doelen voor de kasstroom altijd herhaald. Het bedrijf heeft zelfs al aangegeven volgend jaar het dividend te willen verhogen van EUR 0,80 naar ten minste EUR 0,85 per aandeel.