Normaal gezien zullen de eerste kwartaalresultaten niet goed zijn. Indien de aandelenmarkten dit mindere nieuws kunnen doorstaan zonder beduidende verliezen lijkt de kans groot dat de stijging van de voorbije weken zich zal doorzet doorheen de komende periode.

Verder worden ook belangrijke indicatoren gepubliceerd m.b.t. de Amerikaanse huizenmarkt. Goed nieuws vanuit deze sector is volgens P&B Invest niet alleen hoopgevend voor de Amerikaanse economie maar ook voor alle complexe producten die er aan gekoppeld zijn en wereldwijd verspreid zitten in de portefeuilles van banken, verzekeringsmaatschappijen en particuliere beleggers.

Normaal gezien zullen de eerste kwartaalresultaten niet goed zijn. Indien de aandelenmarkten dit mindere nieuws kunnen doorstaan zonder beduidende verliezen lijkt de kans groot dat de stijging van de voorbije weken zich zal doorzet doorheen de komende periode.Verder worden ook belangrijke indicatoren gepubliceerd m.b.t. de Amerikaanse huizenmarkt. Goed nieuws vanuit deze sector is volgens P&B Invest niet alleen hoopgevend voor de Amerikaanse economie maar ook voor alle complexe producten die er aan gekoppeld zijn en wereldwijd verspreid zitten in de portefeuilles van banken, verzekeringsmaatschappijen en particuliere beleggers.