De kwartaalcijfers worden tot nu toe redelijk ontvangen en van het kleine deel dat al gepubliceerd is, valt het merendeel mee. In Nederland werden de cijfers van Philips evenwel slecht ontvangen.

Met een daling van 4,9% was het de grootste daler binnen de AEX.

Theodoor Gillissen Bankiers vindt de autonome groei van 1% ook teleurstellend, maar dat kwam wel voor een groot deel door TV's.

Zonder TV's was de groei 4%. Gezien het orderboek bij Healthcare, zal de groei daar in de tweede jaarhelft aantrekken. Op 11 keer de winst is Philips aantrekkelijk gewaardeerd en Theodoor Gillissen Bankiers handhaaft de Buy rating.

De kwartaalcijfers worden tot nu toe redelijk ontvangen en van het kleine deel dat al gepubliceerd is, valt het merendeel mee. In Nederland werden de cijfers van Philips evenwel slecht ontvangen. Met een daling van 4,9% was het de grootste daler binnen de AEX. Theodoor Gillissen Bankiers vindt de autonome groei van 1% ook teleurstellend, maar dat kwam wel voor een groot deel door TV's. Zonder TV's was de groei 4%. Gezien het orderboek bij Healthcare, zal de groei daar in de tweede jaarhelft aantrekken. Op 11 keer de winst is Philips aantrekkelijk gewaardeerd en Theodoor Gillissen Bankiers handhaaft de Buy rating.