Het is goed om te zien dat het Deliver!-programma aan momentum blijft winnen.

Het programma leverde in het eerste kwartaal van 2014 namelijk een kostenbesparing op van EUR 30 miljoen, tegenover EUR 10 miljoen in het derde kwartaal 2013 en EUR 25 miljoen in het vierde kwartaal 2013.

De basis van de Europese activiteiten presteerde in lijn met de verwachtingen en het was goed om te zien dat de Braziliaanse activiteiten op break-even uitkwamen (waar werd uitgegaan van bescheiden verliezen).

De formulering van de outlook van TNT Express bleef hetzelfde: weinig inspirerend en het bedrijf ziet nog geen verbetering van de marktomstandigheden. ABN Amro blijft neutraal.

Het is goed om te zien dat het Deliver!-programma aan momentum blijft winnen. Het programma leverde in het eerste kwartaal van 2014 namelijk een kostenbesparing op van EUR 30 miljoen, tegenover EUR 10 miljoen in het derde kwartaal 2013 en EUR 25 miljoen in het vierde kwartaal 2013. De basis van de Europese activiteiten presteerde in lijn met de verwachtingen en het was goed om te zien dat de Braziliaanse activiteiten op break-even uitkwamen (waar werd uitgegaan van bescheiden verliezen). De formulering van de outlook van TNT Express bleef hetzelfde: weinig inspirerend en het bedrijf ziet nog geen verbetering van de marktomstandigheden. ABN Amro blijft neutraal.