De omzet was anderzijds wel beter dan verwacht, terwijl anderzijds de aangekondigde reorganisatiemaatregelen hun effect beginnen te krijgen. Netto was er een verlies van $318 mln.

Per aandeel werd 36 dollarcent verloren, tegenover 5 dollarcent tijdens dezelfde periode vorig jaar. De omzet bedroeg nog $1,99 mrd. De consensusverwachting bij de analisten lag op een verlies per aandeel van 32 dollarcent en een omzet van $1,84 mrd.

Tijdens het voorbije kwartaal gaf het orderboekje een gestadige verbetering te zien. Ook steeg de omzet ten opzichte van het eerste kwartaal met 20%.

De omzet was anderzijds wel beter dan verwacht, terwijl anderzijds de aangekondigde reorganisatiemaatregelen hun effect beginnen te krijgen. Netto was er een verlies van $318 mln.Per aandeel werd 36 dollarcent verloren, tegenover 5 dollarcent tijdens dezelfde periode vorig jaar. De omzet bedroeg nog $1,99 mrd. De consensusverwachting bij de analisten lag op een verlies per aandeel van 32 dollarcent en een omzet van $1,84 mrd. Tijdens het voorbije kwartaal gaf het orderboekje een gestadige verbetering te zien. Ook steeg de omzet ten opzichte van het eerste kwartaal met 20%.