Voor het tweede kwartaal wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een groeivertraging verwacht. Het verhandelde volume op de aandelenmarkten blijf relatief laag waarbij de handelsactiviteiten duidelijk de toon aangeven.

Hierdoor leiden incidentele tegenvallers tot relatief sterke koersdalingen en draait de geruchtenmachine op volle toeren.

De publicatie van de tweede kwartaalcijfers de komende weken zal door de verwachtingen voor het tweede halfjaar volgens Theodoor Gilissen Bankiers de markt meer duidelijkheid gaan geven.

Voor het tweede kwartaal wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een groeivertraging verwacht. Het verhandelde volume op de aandelenmarkten blijf relatief laag waarbij de handelsactiviteiten duidelijk de toon aangeven. Hierdoor leiden incidentele tegenvallers tot relatief sterke koersdalingen en draait de geruchtenmachine op volle toeren. De publicatie van de tweede kwartaalcijfers de komende weken zal door de verwachtingen voor het tweede halfjaar volgens Theodoor Gilissen Bankiers de markt meer duidelijkheid gaan geven.