In de toelichting op de kwartaalcijfers zei CEO John Chambers dat terwijl de emerging markets als geheel met 8% groeiden, de grote groeilanden de vooruitgang beperkt zagen tot 1%. Vooral in China mag de evolutie ronduit verontrustend worden genoemd.

Daar was namelijk een achteruitgang met 6%. India en Mexico waren de uitzonderingen op de regel, beide landen lieten nog een groei met dubbele cijfers optekenen. In Brazilië en Rusland is de groei zowat stilgevallen. Het beeld op de groeimarkten is met andere woorden uitermate verdeeld.

In de toelichting op de kwartaalcijfers zei CEO John Chambers dat terwijl de emerging markets als geheel met 8% groeiden, de grote groeilanden de vooruitgang beperkt zagen tot 1%. Vooral in China mag de evolutie ronduit verontrustend worden genoemd. Daar was namelijk een achteruitgang met 6%. India en Mexico waren de uitzonderingen op de regel, beide landen lieten nog een groei met dubbele cijfers optekenen. In Brazilië en Rusland is de groei zowat stilgevallen. Het beeld op de groeimarkten is met andere woorden uitermate verdeeld.