De kwartaalcijfers van Alcoa krijgen de beurzen niet in beweging, de koers van Alcoa noteert zowat een procent lager. De resultaten van het aluminiumbedrijf waren weliswaar beter dan verwacht, maar de kwaliteit van de cijfers liet uiteindelijk te wensen over.

De upstream business van Alcoa was eerder zwak, dit als gevolg van de daling van de aluminiumprijzen. Daar stond tegenover dat het bedrijf downstream wel scoorde. De aluminiumprijs is recent door een belangrijk steunniveau gevallen, waardoor de kansen op een verdere correctie aanwezig blijven.

De kwartaalcijfers van Alcoa krijgen de beurzen niet in beweging, de koers van Alcoa noteert zowat een procent lager. De resultaten van het aluminiumbedrijf waren weliswaar beter dan verwacht, maar de kwaliteit van de cijfers liet uiteindelijk te wensen over. De upstream business van Alcoa was eerder zwak, dit als gevolg van de daling van de aluminiumprijzen. Daar stond tegenover dat het bedrijf downstream wel scoorde. De aluminiumprijs is recent door een belangrijk steunniveau gevallen, waardoor de kansen op een verdere correctie aanwezig blijven.